PÅSKKASSEN

Catera Kanalmagasinets Påskkasse!

Vi tillagar och packar kassen med en kall & en varm tallrik samt en dessert som kan avnjutas i den miljö ni själva önskar - Vi kallar den för Påskkassen. Maten är tänkt att förtäras Långfredag, Påskafton eller Påskdagen.

PRIS:

410 kr/ Person

  • Berätta för oss hur många personer ni är som vill äta och vi löser resten.

    Maten packas på ett sätt så att det är enkelt att följa de medföljande instruktionerna på hur man på bästa möjliga sätt kan avnjuta maten.

    När ni packar upp maten därhemma behöver ni bara bryna, värma och lägga upp maten på tallrikar.

  • I Påskkassen finner ni mycket gott med flera lokala producenter på Vikbolandet med omnejd, bl.a; Ormsätter Vilt & Honung, Visätter Gård & Kallsö Fisk

  • Hämta din beställning hos oss i Mem. Avhämtning av Påskkassen sker på fredag 29 mars mellan 10-12.

    Vi erbjuder även UTKÖRNING av Påskkassen till hushåll i Norrköping & Söderköping & Vikbolandet tätort mot en kostnad om 150 kr.

    Utkörning av Påskkassen sker mot förhandsbetalning samt förutsättning att ni har möjlighet att ta emot leveransen fredag 29 mars mellan:

    • ca 12-14 för boende i Söderköping & Vikbolandet.

    • ca 13-15 för boende i Norrköping.

Sista beställning:

12.00 Onsdag 27 MARS

MENY

KALL TALLRIK 

Två egeninlagda sillar, ägghalva 2.0, varmrökt lax & laxnajader från Finnö Fisk, rökt vikbolandskött, ölkorv från Visätter Kalkon, Kanalmagasinets nötstek, rödbetsallad, potatissallad, örtmajonnäs & påskinspirerad grönkålssallad

VARM TALLRIK

Hemgjorda köttbullar, prinskorv, Janssons frestelse, Västerbottenpaj, kokt potatis, kalkon från Visätter Kalkon, samt stuvad grönkål

DESSERT:

Kanalmagasinets Påskpannacotta